Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

mossegalapoma

podcast de tecnologia i ciència

  • 80
    Mecenas

Conversa amb la Liz Castro sobre l'Aixeta + La guerra Trump / Jeff Bezos

  1. mlp385.mp3
    : :
Primera part amb conversa amb la Liz Castro sobre el projecte de l'Aixeta i una segona on parlem d'Spotify, els canvis en el podcàsting i de la guerra Trump / Jeff Bezos
En companyia de la Liz Castro de l’Aixeta parlem del model de mecenatge recurrent a creadors culturals a Catalunya on hi és també mossegalapoma. Lligarem aquesta conversa amb altres models emergents que darrerament estem veient en el món del podcàsting, amb les darreres adquisicions i declaracions d’Spotify i amb nous actors com ara Luminary i Himalaya.
Per tancar l’episodi parlarem que a en Jeff Bezos, CEO d’Amazon, ara que s’ha separat de la dona, li han “pillat” unes fotos “picantones” amb la seva nova parella i un mitjà de prensa groga ianqui, dirigit per una amic de Trump, li ha fet xantatge amenaçant de publicar-les, tot perquè Bezos és propietari del Washington Post i aquest està parlant d’Aràbia Saudí i a Trump no li agrada.