Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

mossegalapoma

podcast de tecnologia i ciència

  • 80
    Subscribers

Conversa amb la Liz Castro sobre l'Aixeta + La guerra Trump / Jeff Bezos

  1. mlp385.mp3
    : :
Primera part amb conversa amb la Liz Castro sobre el projecte de l'Aixeta i una segona on parlem d'Spotify, els canvis en el podcàsting i de la guerra Trump / Jeff Bezos
En companyia de la Liz Castro de l’Aixeta parlem del model de mecenatge recurrent a creadors culturals a Catalunya on hi és també mossegalapoma. Lligarem aquesta conversa amb altres models emergents que darrerament estem veient en el món del podcàsting, amb les darreres adquisicions i declaracions d’Spotify i amb nous actors com ara Luminary i Himalaya.
Per tancar l’episodi parlarem que a en Jeff Bezos, CEO d’Amazon, ara que s’ha separat de la dona, li han “pillat” unes fotos “picantones” amb la seva nova parella i un mitjà de prensa groga ianqui, dirigit per una amic de Trump, li ha fet xantatge amenaçant de publicar-les, tot perquè Bezos és propietari del Washington Post i aquest està parlant d’Aràbia Saudí i a Trump no li agrada.